Hoe ik werk? 

"Zoals ik ben, bevlogen, eerlijk en betrokken"

"Ik ben trainer, coach en inspirator en werk 1-op-1 en met

kleine groepen aan zelfkennis"

Ik ga de diepte in en geef jou de ruimte om volledig jezelf te zijn. Ik leer je reflecteren op je gedrag en inzicht krijgen in wie je écht bent.


Stap voor stap met precies de begeleiding die je daarvoor nodig hebt.


"Ik ben bevlogen in wat ik doe"

Altijd eerlijk en betrokken. Betrouwbaar en resultaatgericht.

Ik ben eigenzinnig, ga af op wat ik zie, hoor en voel en gebruik mijn kennis en ervaring als basis.


We gaan niet voor de makkelijkste weg maar voor de weg die realistisch is en die de beste versie van jezelf activeert!


"Ben jij er klaar voor en sta je ervoor open om naar jezelf te kijken"

Dan gaan we:

· Oude patronen doorbreken.

· Jouw behoeften en grenzen ontdekken.

· In kaart brengen waar je voor staat, wat jouw talenten zijn en wat je echt leuk vindt om te doen.


Samen maken we een strijdplan en pakken wij uitdaging aan.
We bewegen van denken naar doen en van wens naar werkelijkheid.


"Let's make things happen"

Wat klanten over mij zeggen

Peggy heeft een persoonlijke mensgerichte aanpak. Zij laat je zelf ontdekken hoe je op een goed doordachte manier kan werken aan verbetering van je zin en kwaliteit in het leven. Je wordt gegarandeerd een betere versie van jezelf.
Try her out, when needed!


Gerold Ritfeld 

 Interim Senior Docent MBO en VO.

Peggy is een geweldige trainer en coach. Ik heb haar in beide hoedanigheden persoonlijk mogen ervaren. Met haar mensgerichte en professionele aanpak, heeft ze mij weten te helpen om goed inzicht in mezelf te krijgen en ook hoe hiermee concreet aan de slag te gaan. Daarnaast heb ik in mijn werk Peggy diverse trainingen zien verzorgen. Ze weet de deelnemers elke keer weer te raken en in beweging te krijgen. De reacties waren na afloop van de trainingen altijd erg positief.


Jane Martie-Chatlein

External Assessor bij Hogeschool Rotterdam


Peggy is een persoon die in balans is en heeft veel discipline. Ik heb dat onbewust overgenomen. In die context heeft ze me ook begeleidt naar zoveel mogelijk uit het 'moment te halen'  ze had veel geduld  met compassie, respect, empathie en liefde. Dankzij haar heb ik mijn essentie  gevonden.... en daarmee ook hoge cijfers op mijn bachelors filosofie & toegepaste psychologie


Dennis Devid

Digidokter

In de media

Bekijk de trainingen

Enthousiast geworden door wat je leest? En wil jij graag met jezelf aan de slag?
Kijk dan hier welke training het beste bij je past