Wat klanten over mij zeggen

Peggy heeft een persoonlijke mensgerichte aanpak. Zij laat je zelf ontdekken hoe je op een goed doordachte manier kan werken aan verbetering van je zin en kwaliteit in het leven.Je wordt gegarandeerd een betere versie van jezelf. Try her out, when needed!


Gerold Ritfeld 

 Interim Senior Docent MBO en VO.

Peggy is een geweldige trainer en coach. Ik heb haar in beide hoedanigheden persoonlijk mogen ervaren. Met haar mensgerichte en professionele aanpak, heeft ze mij weten te helpen om goed inzicht in mezelf te krijgen en ook hoe hiermee concreet aan de slag te gaan. Daarnaast heb ik in mijn werk Peggy diverse trainingen zien verzorgen. Ze weet de deelnemers elke keer weer te raken en in beweging te krijgen. De reacties waren na afloop van de trainingen altijd erg positief. 


Jane Martie-Chatlein

External Assessor bij Hogeschool Rotterdam


Peggy is een persoon die in balans is en heeft veel discipline. Ik heb dat onbewust overgenomen. In die context heeft ze me ook begeleidt naar zoveel mogelijk uit het 'moment te halen'  ze had veel geduld  met compassie, respect, empathie en liefde. Dankzij haar heb ik mijn essentie  gevonden.... en daarmee ook hoge cijfers op mijn bachelors filosofie & toegepaste psychologie.


Dennis Devid
Digidokter

Peggy is een fijn & puur persoon. Ze denkt altijd één of meerdere stappen verder dan jijzelf en geeft jou daardoor het inzicht waar op dat moment behoefte aan is. Daarbij weet zij als geen ander te schakelen tussen informele gezelligheid en zakelijke focus. Dat zorgt voor een relaxe sfeer, waardoor het beste uit jezelf kan worden gehaald.


Chantal de Kruijff

HR Business Partner @ Van der Maarel Eventstyling B.V. / Eigenares @ Studio Concepterie


Wat zijn mijn dochter en ik gegroeid bij jou. Ook niet gek als je kijkt hoe jij in het leven staat. Fantastisch. Onwijs bedankt.


Monique de Waal 

Commercieel medewerker bij Huschka Groep


De periode dat ik door Peggy werd gecoacht en begeleid was dat op een manier dat op dat moment precies bij mij paste. Wat ik toen nodig had en dat voelde zij goed aan en daar denk ik nog vaak aan terug. . Dit heeft mij veel gebracht ik merk dat ik nu tijdens loopbaan nog vaak aan die momenten denk.


Mariëlle de Bruijn

 kunstenaar, vormgever, theatermaker


Peggy is een trainer-coach die harten raakt. Zo maakt ze echt verschil in mensenlevens. Zij is expert in trainen met impact met een snufje humor. Zij weet feilloos te verbinden, niet voor niets dat alle deelnemers na een trainingsprogramma een groter zelfvertrowen hebben. Peggy leg de lat hoog voor zichzelf. En dat geven de deelnemers terug met een cijfer: 9!


Tom Keek 

 Strategisch adviseur publieke  opgaven en transities - projectleider - (team)coach

Bekijk de trainingen

Enthousiast geworden door wat je leest? En wil jij graag met jezelf aan de slag?
Kijk dan hier welke training het beste bij je past